Aktualności

16.11.2014

Gotowanie i czekanie

Strefa Vip na EcoFamily

Zawodnicy Korony Kielce przyrządzili policzki wołowe duszone w czerwonym winie z chrupiącymi warzywami i musem z marchewki
Zawodnicy Korony Kielce przyrządzili policzki wołowe duszone w czerwonym winie z
chrupiącymi warzywami i musem z marchewki

Gotowanie i czekanie – znani sportowcy „pichcą”, a zwiedzający czekają, na co? …by dokonać publicznej degustacji wykonanych smakołyków. Kamil Sylwestrzak i Michał Janota, zawodnicy Korony Kielce, postanowili przyrządzić wykwintne policzki wołowe, duszone w czerwonym winie z chrupiącymi warzywami i musem z marchewki.

Wszystkie ekologiczne produkty potrzebne kucharzom dostarczają wystawcy targów EcoFamily. Jeszcze do godziny 16.00 w strefie gotowania z Vipami na targach ekologicznych dla rodziny swoje umiejętności kulinarne zaprezentują siatkarze z kieleckiego klubu Effecktor – Grzegorz Pająk, Rozalin Penchev i Andreas Takvam.


Galeria zdjęć


Polecane aktualności