22.11.2016
Natto to produkt otrzymywany z niemodyfikowanej genetycznie soi z plantacji ekologicznej, poddany naturalnemu procesowi fermentacji za pomocą bakterii Bacillus Subtilis Natto. Już w styczniu będzie się można z nim zapoznać podczas Targów Produktów Ekologicznych, Tradycyjnych i Naturalnych EcoTime w Targach Kielce
W Japonii natto zajmuje pierwsze miejsce wśród produktów poddawanych procesowi fermentacji. Można go także znaleźć na liście najzdrowszych produktów świata. Ze względu na swoje właściwości zdrowotne produkt cieszy się ogromnym zainteresowaniem nie tylko w krajach wschodnich ale również w Europie. To właśnie natto Japończycy zawdzięczają swoją długowieczność i zdrowy wygląd.
Czy natto, produkowane z soi z plantacji ekologicznych z certyfikatem nonGMO, BIO i EKO podbije serca Polaków przekonamy się podczas Targów Produktów Ekologicznych, Tradycyjnych i Naturalnych EcoTime w Targach Kielce od 28 do 30 stycznia 2017 roku.
(UK)
Polecane aktualności
Targi Kielce należą do: | The Global Association of the Exhibition Industry |
International Exhibition Statistics Union |
Targi Kielce posiadają certyfikat Systemu Zarządzania Jakością: |
|