17.11.2014
Siatkarze Effectora contra gotowanie
W miniony weekend w czasie targów EcoFamily swoich umiejętności kulinarnych dowiedli znani kieleccy sportowcy.
W specjalnie przygotowanej do pokazów kulinarnych Strefie Vip gotowali przedstawiciele Korony Kielce i Effektora. Grzegorz Pająk, Rozalin Penchev i Andreas Takvam z Effectora pokazali jak powinny smakować duszone żeberka wołowe z chrupiącą sałatką i belgijskimi ziemniaczkami. Fani siatkarzy i wszyscy ci, którzy przyszli zwiedzić targi EcoFamily stwierdzili jednogłośnie, że przygotowane przez sportowców danie było wykwintnie, niepowtarzalnie i wyjątkowe.
Równie pysznie zaprezentowała się przed Effectorem Korona Kielce. Kamil Sylwestrzak i Michał Janota, zawodnicy Korony Kielce, postanowili przyrządzić wykwintne policzki wołowe, duszone w czerwonym winie z chrupiącymi warzywami i musem z marchewki. Wszystkie ekologiczne produkty potrzebne kucharzom dostarczyli wystawcy targów EcoFamily, a dobrymi radami gotującym sportowcom służył profesjonalny i doświadczony kucharz.
Galeria zdjęć
Polecane aktualności
Targi Kielce należą do: | The Global Association of the Exhibition Industry |
International Exhibition Statistics Union |
Targi Kielce posiadają certyfikat Systemu Zarządzania Jakością: |
|